HTML

Nap-Fény Senior Fotóklub

Nap-Fény Senior Fotóklub néven 2011. szeptember elsejével alakultunk meg. Alapvető célunk a nyugdíjasok bekapcsolása a modern technikával rendelkező legújabb kori fényképezésbe és annak számítógépes feldolgozásába. Túl az agytornán az igényes és szép képek elkészítése a szépkorúak számára sem lehetetlen vállalkozás.

Facebook

2012.09.25. 16:25 Péntek György

Őszi programjaink

A hosszú és meglehetősen forró nyár után szeptember elsején úra kezdtük a fotoklubbos tevékenységünket. Mindjárt az elején Németh Istvánné Marika helyett, aki lemondott elnöki tevékenységéről, új vezetőt választottunk Szabó Edit személyében. ezzel indult az őszi szezon. De a nyáron se maradtunk távol a fotomasinánktól. Minden tagunk sokat fényképezett, amerre jártak onnan mindenünen képekkel tértek haza. Több helyi fotókirándulásunk is volt. Az őszi programjaink még nem teljesen kiforrottak, de- a lényeg ezen van - már október elején bemutatkozunk a Somogyi könyvtárban az őszi könyvhét keretén belül, valamint a Petőfi Sándor Művelődési házban kiállításunk és vetített képes bemutatónk is lesz. De már megkezdtük korábban is a programjainkat, de ezekről még nem számoltuk be. A hagyományainknak megfelelően a Somogyi könyvtár Hangos könyvtárában  látható jelenleg is Jávor Olga kép kiállítása, de a Közéleti kávéházi sorozat keretében ugyanő egy órás nagyon jól sikerült beszégetésen vett részt a szépszámú közönsége előtt. Ez a Közéleti kávéházi program egy sorozat keretében fog tovább folytatódni. A rogramjainkról már ami biztos a következő bejegyzésben számolunk be.  .

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr534802304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása