HTML

Nap-Fény Senior Fotóklub

Nap-Fény Senior Fotóklub néven 2011. szeptember elsejével alakultunk meg. Alapvető célunk a nyugdíjasok bekapcsolása a modern technikával rendelkező legújabb kori fényképezésbe és annak számítógépes feldolgozásába. Túl az agytornán az igényes és szép képek elkészítése a szépkorúak számára sem lehetetlen vállalkozás.

Facebook

2012.03.07. 10:46 Péntek György

Kiállítás és Nőnap

Tegnap a klubvezetője és titkára segítségével kiválasztásra kerültek azok a fotók, amelyek a Kecskési Művelődési Házban lesznek kiállítva. Mindhárom tagunk - a képek készítői - valamilyen módon kötődnek a Kecskési városrészhez. Maga a kiállítás március 14-én este 17 órakor lesz megnyitva, megnyitót mond Ábrahám Mihályné a Kecskési Nyugdíjas Egyesület elnöke, a kiállítás háziasszonya dr Csorba Ágnes a CIKER Egyesület elnöke lesz.

A művház vezetőjének az ötlete volt, hogy ha már ebben az időpontban kerül megrendezésre a megnyitó, akkor kapcsoljuk össze a Nemzeti Ünnepünkkel. Ők egyébként nem tartanának megemlékezést, de nagyon szívesen vennék, ha valahogy bekapcsolhatnánk ebbe a szép ünnepbe. Mi döntésünk az volt, hogy akkor legyen pár kép az ünneppel összefüggő, és nagyon örülünk az ilyen irányú árúkapcsolásnak.


Egy mai rendezvényre is felhívnám a figyelmet. Ezt a Senior Center Nyugdíjasház szervezi, de mi fotósok a házzal történt megállapodásunk alapján mindíg dokumentáljuk a ház által szervezett eseményeket. Ebben az esetben is erről van szó. Tehát ma délután 15 órakor kezdődik a Nőnapi ünnepség a kisszinházban. Fellépnek a most szombaton, azaz március másodikán megrendezett Nyugdíjas Ki-Mit Tud vetélkedő gyöztesei. Biztos vagyok benne, hogy remek műsort fogunk látni. Mondanom se kell, hogy fényképezőgépekkel és kamerával is ott leszünk!

Szólj hozzá!

Címkék: nőnap nemzeti ünnep kecskési művelődési ház


A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr774294988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása