HTML

Nap-Fény Senior Fotóklub

Nap-Fény Senior Fotóklub néven 2011. szeptember elsejével alakultunk meg. Alapvető célunk a nyugdíjasok bekapcsolása a modern technikával rendelkező legújabb kori fényképezésbe és annak számítógépes feldolgozásába. Túl az agytornán az igényes és szép képek elkészítése a szépkorúak számára sem lehetetlen vállalkozás.

Facebook

2012.03.28. 21:15 Péntek György

A pillanat varázsa

A pillanat varázsa címmel a Somogyi könyvtár szervezésében és rendezésében az Internet Fiesta keretében mutattuk meg magunkat. Mint egy 25-30 látogató előtt mondtuk el a fotókörünk keletkezési történetét, és a céljainkat. Mi egymástól szeretnénk tanulni a digitális fényképészetet, valamint a képek számítógépen való feldolgozását. Mi az úgynevezett " Szépkorúak" még meg akarjuk mutatni a világnak, hogy nem csak a fiatalok tudják kezelni a moder technikát, hanem mi is, ha lassabban is. De gyógyszernek is alkalmazzuk a fotózást, mert a fotót nem lehet emlékezetből készíteni, ahhoz el kell menni a helyszínre és ott bizony sokszor csak kisebb tornagyakorlatok árán tudjuk csak megcsinálni. Ez jó ízületi megmozgatást jelent, és mivel a feldolgozást is mi végezzük ezért az agytekervényeket se hagyjuk berozsdásodni!

Köszönjük a lehetőséget a Somogyi könyvtár minden dolgozójának, de különösen Piri Ildikónak, hogy megmutathattuk magunkat.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr174346628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása