HTML

Nap-Fény Senior Fotóklub

Nap-Fény Senior Fotóklub néven 2011. szeptember elsejével alakultunk meg. Alapvető célunk a nyugdíjasok bekapcsolása a modern technikával rendelkező legújabb kori fényképezésbe és annak számítógépes feldolgozásába. Túl az agytornán az igényes és szép képek elkészítése a szépkorúak számára sem lehetetlen vállalkozás.

Facebook

2012.04.13. 22:02 Péntek György

Kiállításunk a Senior Centerben

A Héderfái Péter ikonkiállítása után közvetlenül 2012.április 16-ától a Senior Center ad lehetőséget arra, hogy fotóinkat ott is kiállíthassuk. Külön öröm ez nekünk, hiszen a helyet és működésünkhöz eszközöket adó tanyánkon mutathassuk meg kiállítási körülmények között az "alkotásainkat". Hab a tortán, hogy azon a napon rakhatjuk fel a képeinket a paravánokra, amikor a klubfoglalkozásunkat hazánk egyik nagy fotóművésze Németh György látogatja meg, és ad tanácsokat és erőt a fényképezéseinkhez. 

Itt hívunk meg mindenkit aki olvassa híreinket, hogy április 16-án 14 órakor szívesen látjuk a Senior Centerben Szeged Eszperantó u.1 szám alatt ezen a különleges klubdélutánon. 

Szólj hozzá!

Címkék: németh györgy senior center


A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr984415236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása