HTML

Nap-Fény Senior Fotóklub

Nap-Fény Senior Fotóklub néven 2011. szeptember elsejével alakultunk meg. Alapvető célunk a nyugdíjasok bekapcsolása a modern technikával rendelkező legújabb kori fényképezésbe és annak számítógépes feldolgozásába. Túl az agytornán az igényes és szép képek elkészítése a szépkorúak számára sem lehetetlen vállalkozás.

Facebook

2012.04.23. 19:10 Péntek György

Klubfoglalkozás Németh Györggyel

Csak most kerülhetett sor a Németh Györggyel való találkozásunk megírására. A legutóbbi klubfoglalkozáson Németh György tartott egy kis előadást a fotózá gyönyörűségéről a kínjairól. Ő ma már csak amatőrnek tartja magát de ezt olyan értelemben, hogy nem fizettségért készíti a fotóit, hanem szabad akaratából és kedvére. Beszélt a képek készítésének hátteréről, a személyiségi jogokról és arról, hogy miként lehet megvalósítani, ha egy témát jónak látunk. De elmondta, hogy egy-egy téma feldolgozása mennyi energiát és időt igényel, például van neki olyan sorozata, amit több év előkészítő idő után gyakorlatilag évekig készít, hogy szerinte tökéletes legyen, de megjegyezte, hogy hibát így is talál. Ezek után végig nézte a mi kiállításunkat és az egyes képeknél megjegyzésekkel segítette, hogy miként lehetne még jobb felvételeket csinálni.

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr414469019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása