HTML

Nap-Fény Senior Fotóklub

Nap-Fény Senior Fotóklub néven 2011. szeptember elsejével alakultunk meg. Alapvető célunk a nyugdíjasok bekapcsolása a modern technikával rendelkező legújabb kori fényképezésbe és annak számítógépes feldolgozásába. Túl az agytornán az igényes és szép képek elkészítése a szépkorúak számára sem lehetetlen vállalkozás.

Facebook

2012.03.06. 13:32 Péntek György

Parlamenti látogatás

Nagy öröm érte a Szőregi Kossuth Lajos Általános Iskola harmadik b. osztályos tanulóinak azon részét akik résztvettek a pályázatukban és a kiállításokon való előadáson. Meghívást kaptak a parlamentben megtartandó kiállításra és ott előadhatták a hozzá tartozó történetüket!

 Jó pár országgyűlési képviselő megjelent és nagy érdeklődéssel hallgatták a kicsik intelmeit a környezetünk védelméről. Többen megjegyezték, hogy az ő politikai munkájuk nem ér semmit, ha nem lennének ilyen megmozdulások, ha nem képviselnék ezt az ügyet a civilek, különösen a fiatalok. Egy hozzászólás a részükről is megerősítette, hogy jó úton járnak ezek a gyerekek és ha ilyen lesz később is a hozzáállásuk akkor ebből csak jó kerekedhet.

Temészetesen fotókat és videókat is készítettünk az eseményről, amit pár nap múlva felteszünk ide.

Szólj hozzá!

Címkék: parlament környezetvédelem


A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr194292797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása