HTML

Nap-Fény Senior Fotóklub

Nap-Fény Senior Fotóklub néven 2011. szeptember elsejével alakultunk meg. Alapvető célunk a nyugdíjasok bekapcsolása a modern technikával rendelkező legújabb kori fényképezésbe és annak számítógépes feldolgozásába. Túl az agytornán az igényes és szép képek elkészítése a szépkorúak számára sem lehetetlen vállalkozás.

Facebook

2012.03.23. 17:23 Péntek György

Internet Fiesta a Somogyi-könyvtárban

Idén 13-ik alkalommal kerül megrendezésre az Internet- és digitális kultura népszerűsítését szolgáló országos program melynek célja: az információs társadalomba való beilleszkedés megkönnyítése, az Internet gazdag lehetőségeinek bemutatása. 2012. március 23-tól 30-ig az Internetet népszerűsítő előadásokon kívűl játékos totóval is várja az érdeklődőket a Somogyi-könyvtár, amely megfejtésével értékes nyereményeket nyerhetnek a játékos kedvűek.

A részletes program megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

http://www.sk-szeged.hu/programok/rendezvenyek/2429-13-internet-fiesta.html

Az internetes totó 2012 március 23-tól elérhető a Somogyi-könyvtár honlapján

Kérek minden Nap-Fény Senior Fotóköri tagot és minden érdeklődőt, hogy minél többen látogassuk meg az előadásokat!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr744335533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása